Få gratis hodetelefoner fra JBL

JBL Hodetelefoner

Krimklubben
Få gratis hodetelefoner fra JBL
Få gratis hodetelefoner fra JBL


Få disse flotte hodetelefonene fra JBL + tre valgfrie og spennende bøker GRATIS*!

Pakken har en verdi på hele kr. 1.696,-


Du kan lese mer om gavene i velkomstpakken ved å klikke på Bestillingsknappen:

  • Hodetelefoner JBL, sort
    JBL Tune 500BT er en elegant og trådløs hodetelefon som gir en fantastisk lydopplevelse! JBL Tune 500 er lett, behagelig og sammenleggbar. Hodetelefonene har flerpunktstilkobling og 16 timers batterilevetid.
  • 3 valgfrie spennende krimbøker
    For eksempel Tørst av Jo Nesbø, innbundet, 528 sider. En morder går løs i Oslo. En blodsuger som finner ofrene på nettet. Den eneste som kan stoppe ham er Harry Hole, men han har lovet Rakel at han aldri mer skal jobbe med drap. Er du klar for en ny helstøpt Harry Hole-krim? Harry Hole har tilsynelatende klart å bryte med trangen han har til å etterforske de verste uhyrene. Bipolare Katrine Bratt har nå tatt over som sjefsetterforsker, men når blodige drapsofre dukker opp i Oslo, står etterforskningen raskt i stampe. Den korrupte politisjefen Bellman mangler en siste triumf for å ta steget opp som justisminister. Morderen skal tas, og Bellman må krypet til korset og kalle inn sin verste fiende. Harry Hole.

Et medlemskap i Krimklubben gir deg disse fordelene:

• Ingen kjøpeforpliktelser
• Gratis medlemsblad
• Lettvint medlemskap!
• Alltid maksimal rabatt på nye krimbøker
• Mange gode tilbud på bøker og produkter

Alltid maks rabatt!

Du får alltid maksimal rabatt (12,5%) på nye bøker i Krimklubbens full-assorterte bokhandel. I tillegg finner du en rekke supre tilbud med opptil 80 % rabatt når du er medlem hos Krimklubben.

Gratis medlemsblad

I tillegg får du BONUSMAGASINET åtte ganger i året. Her finner du en rekke bøker og produkter som gir deg bonuskroner ved kjøp. Bonuskronene kan du bruke på alt du bestiller fra BONUSMAGASINET.kategorier
Krim og Spenning

RELATERT