Få gratis strikkepakke fra bokklubben Hobbyklubben

Strikkepakke fra Hillesvåg

Bokklubben HobbyKlubben


Få denne flotte strikkepakken som inneholder deilig garn fra Hillesvåg til fine Bestesokken inkl. oppskrift GRATIS*!

I tillegg inneholder velkomstpakken strømpepinner i bambus i fem størrelser, fint bomullsnett til dine prosjekter + tre inspirerende og flotte hobbybøker.


Du kan lese mer om gavene i velkomstpakken ved å klikke på Bestillingsknappen:

 • Deilig sokkegarn til Bestesokken fra Hillesvåg
  Garnpakken inneholder oppskrift og garn til et par sokker. Garn fra Hillesvåg ullfabrikk, i deilig grønnturkis farge. Skostørrelser: 26/30, 34/36, 38/39, 40/42. pinneforslag 2,5 og 3 mm.
 • Fint håndarbeidsnett i tykk canvas til dine prosjekter
  Stilig canvasnett med koselig motiv. Glidelås i toppen og lange håndtak til å ha over skulderen.
 • Strømpepinner i 5 størrelser i bambus
  Fine og gode strømpepinner i 5 tykkelser; 2.5, 3.0, 3.5, 4.0 og 4.5 mm. Alle er 20 cm.
 • Boken Lun strikk for hele familien av Denise Samson
  Her får du de beste oppskriftene fra de store norske garnleverandørene, som kjenner markedet godt og vet hva det norske folk vil ha. Boka viser et bredt og variert utvalg av oppskrifter på plagg og tilbehør til damer og herrer, samt til baby- og barneplagg. Oppskriftene varierer mellom tynne og tykke pinner og garn, med og uten mønster.
 • Boken Sokker av Nina Granlund Sæther
  Endelig får du oppfølgeren til bestselgeren Votter, og denne gangen skal vi bli varme på bena. Du finner massevis av oppskrifter på sokker til hele familien, spennende historier om opphavet til de forskjellige sokkene, og arkivbilder fra museer rundt omkring i landet vårt. Nina Granlund Sæther tar oss med på reise gjennom Norges land og strikketradisjoner. I boka finner du sokker fra alle landets fylker, så uansett som du vil strikke deg landet rundt for å bli kjent med teknikker og tradisjoner, eller vil strikke en spesiell gave til noen, så er denne boka et veldig godt utgangspunkt.
  Boka har 41 oppskrifter på sokker til både dame, herre og barn, med store, tydelige diagrammer og vakre bilder.
 • Boken Luer av Marion Louise Rindsem
  Luer er kjempemorsomme å strikke. Det er små prosjekter du kan ha med i veska, de går raskt og de er perfekte å gi bort i gave. Men det beste av alt er at du bare trenger å strikke én av hver..

Et medlemskap i Hobbyklubben gir deg disse fordelene:

• Ingen kjøpeforpliktelser
• Gratis medlemsblad
• Lettvint medlemskap!
• Alltid maksimal rabatt på nye hobbybøker
• Mange gode tilbud på materialpakker og annet hobbyutstyr
• Massevis av inspirasjon til dine nye hobbyprosjekter

Alltid maks rabatt!

Du får alltid maksimal rabatt (12,5%) på nye bøker i Hobbyklubbens full-assorterte bokhandel. I tillegg finner du en rekke supre tilbud med opptil 80 % rabatt når du er medlem hos Hobbyklubben.

Gratis medlemsblad

Du mottar GRATIS klubbens medlemsblad 20 ganger i året, med en fyldig presentasjon av hovedboken og et stort utvalg hobbybøker innenfor spennende temaer og trender.* Du betaler frakt kr 129,- for velkomstpakken din.

kategorier
Hobby

RELATERT

 • JBL hodetelefoner

  Få disse flotte hodetelefonene fra JBL + tre valgfrie hobbybøker GRATIS*! Du får velkomstpakken til en verdi av hele kr 1696,- GRATIS*! Hvite trådløse hodetelefoner fra JBL JBL Tune...
 • Få gratis heklepakke fra Hobbyklubben

  Heklepakke

  Få denne fine heklepakken med heklenåler i 9 str, fint bomullsnett og tre inspirerende hobbybøker – GRATIS*! Du kan lese mer om gavene i velkomstpakken ved å klikke på...
 • Få gratis strikkepakke fra Hobbyklubben

  Rosevotten

  Få denne flotte strikkepakken med deilig garn fra Hillesvåg til fine Rosevotten inkl oppskrift GRATIS*! I tillegg inneholder pakken rundpinnesett i bambus i tre lengder, fint bomullsnett til dine...
 • Få gratis strikkepakke fra Hobbyklubben

  Strikkepakke

  Nå kan du få denne flotte strikkepakken med deilig garn og oppskrift til Søndagssokken GRATIS*! I tillegg inneholder pakken et fint bomullsnett til dine hobbyprosjekter, 6 sett strømpepinner i...