Berganssekk og mobillader - Bokklubb Tilbud

Berganssekk og mobillader

Krimklubben


Bli medlem i Krimklubben og få en stor velkomstpakke fra Bergans og Volt GRATIS*!

Pakken har en verdi på hele kr. 1.795,-


Meld deg inn i Krimklubben og få denne store velkomstpakken

Dette er innholdet i velkomstgaven din:

 • Bergans Hugger 30L ryggsekk koksgrå
  Kvalitetssekk fra Bergans som kan brukes til det meste – uansett om du skal på fjellet, til byen, på jobb eller på trening. Farge: koksgrå. Vekt 385 gram.
 • Volt Smart mobillader/nødlader
  Lett og liten mobillader i aluminium 2200 mAh.
  Nødladeren lades via den inkluderte USB-kabelen og grønt lys markerer når det er fulladet.
  Kjekk å ha med seg i vesken eller sekken.
 • 3 valgfrie bøker – blant annet:
 • Boken Tørst av Jo Nesbø
  Innbundet, 528 sider

  En morder går løs i Oslo. En blodsuger som finner ofrene på nettet. Den eneste som kan stoppe ham er Harry Hole, men han har lovet Rakel at han aldri mer skal jobbe med drap. Er du klar for en ny helstøpt Harry Hole-krim?
  Harry Hole har tilsynelatende klart å bryte med trangen han har til å etterforske de verste uhyrene. Bipolare Katrine Bratt har nå tatt over som sjefsetterforsker, men når blodige drapsofre dukker opp i Oslo, står etterforskningen raskt i stampe. Den korrupte politisjefen Bellman mangler en siste triumf for å ta steget opp som justisminister. Morderen skal tas, og Bellman må krypet til korset og kalle inn sin verste fiende. Harry Hole.

 • Boken Dronen av Unni Lindell
  Innbundet, 375 sider

  En person er drept i et telt i Maridalen. Marian Dahle jobber kun med gamle uoppklarte saker, men drapet har likhetspunkter med Evie Thorn-saken, legestudenten som ble hugget i hjel på samme plass fem år tidligere. Cato Isaksen ber Marian gjenoppta den gamle saken. Et spor fører til noe som skjedde i militærleiren før den ble nedlagt. Sakte men sikkert dras Marian inn i noe hun ikke kan kontrollere.

 • Boken Codex av Tom Egeland
  Innbundet, 478 sider

  Arkeologer åpner en 2000 år gamle sarkofag i Roma og finner restene av den mystiske Pave Lucas begravet sammen med den mytiske Codex Christi, tekstsamlingen som gir helt ny innsikt i Jesu liv. I hendene har skjelettet av paven også en tornekrone. Bjørn Beltø på nye mystikk-historiske spor!


Et medlemskap i Krimklubben gir deg disse fordelene:

• Ingen kjøpeforpliktelser
• Gratis medlemsblad
• Lettvint medlemskap!
• Alltid maksimal rabatt på nye krimbøker
• Mange gode tilbud på bøker og produkter

Alltid maks rabatt!

Du får alltid maksimal rabatt (12,5%) på nye bøker i Krimklubbens full-assorterte bokhandel. I tillegg finner du en rekke supre tilbud med opptil 80 % rabatt når du er medlem hos Krimklubben.

Gratis medlemsblad

I tillegg får du BONUSMAGASINET åtte ganger i året. Her finner du en rekke bøker og produkter som gir deg bonuskroner ved kjøp. Bonuskronene kan du bruke på alt du bestiller fra BONUSMAGASINET.* Du betaler frakt kr 129,- for velkomstpakken din.

kategorier
Krim og Spenning

RELATERT

 • Fiskars Knivsett

  Nå kan du få dette knivsettet med saks i super kvalitet fra FISKARS + tre valgfrie krimbøker GRATIS*! Velkomstpakken har en verdi på hele kr. 1.744,- Du kan lese...
 • Kreafunk trådløs høyttaler

  Nå kan du få denne smarte, lille men sterke, trådløse høyttaleren fra Kreafunk + 3 valgfrie bøker GRATIS*! Velkomstpakken har en verdi på hele kr. 1.596,- Du kan lese...
 • Resö kjøkkentralle

  Bli medlem i Bokklubben Krim og Spenning og Få Resö kjøkkentralle sort GRATIS* (verdi inntil 1799,- ) Les mer om velkomstgaven og bøkene du kan velge blant nedenfor. Du...
 • Få gratis hodetelefoner fra JBL

  JBL Hodetelefoner

  Få disse flotte hodetelefonene fra JBL + tre valgfrie og spennende bøker GRATIS*! Pakken har en verdi på hele kr. 1.696,- Du kan lese mer om gavene i velkomstpakken...